Tarieven en Praktijkinformatie – Drachten

Tarieven en Praktijkinformatie

Tarieven en Praktijkinformatie

Tarieven 2018

Op 1 januari 2006 is het nieuwe zorgstelsel ingegaan. Ook dit jaar wordt de fysiotherapie/manuele therapie vergoed uit de aanvullende verzekeringen.
Iedere zorgverzekeraar heeft weer nieuwe tarieven voor fysiotherapie en manuele therapie vastgesteld. Vanaf februari 2005 is het wettelijk vastgestelde tarief niet meer van kracht, dus iedere fysiotherapeut kan zijn/haar eigen tarieven bepalen.

Deze praktijk heeft overeenkomsten met een groot aantal zorgverzekeraars. Als u bent aangesloten bij één van deze zorgverzekeraars en u hebt een aanvullende polis, dan krijgt u de behandeling tot een bepaald aantal volledig vergoed. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt, is afhankelijk van uw aanvullende polis. Als u bij een andere verzekeraar bent aan gesloten, dan krijgt u een nota thuis met de volgende tarieven:

Zitting Fysiotherapie €35,00
Zitting Manuele Therapie €47,50
Screening, Intake en Onderzoek €52,50
Intake en onderzoek na verwijzing €52,50
Toeslag voor behandeling aan huis €17,50
Eenmalig fysio/manueeltherapeutisch onderzoek €70,00
Niet nagekomen afspraak 75% van bovenstaande tarieven

 

Deze nota dient u rechtstreeks aan uw fysiotherapeut te betalen.
Als u de nota instuurt naar uw verzekeraar, zal deze op basis van restitutie een groot deel van het bedrag aan u vergoeden. Hoeveel u terugkrijgt, kunt u terugvinden in uw verzekeringspolis.

Praktijkinformatie

Voor een overzicht met daarop de zorgverzekeraars waar wij een overeenkomst mee hebben, klik op de link hieronder.

Overzicht zorgverzekeraars 2018